Zierikzee Hotel


Driekoningenlaan 7 4301 HK Zierikzee
0111412323 Klik om te bellen

Over Zierikzee Hotel

Midden in de mooie omgeving van Schouwen-Duiveland ligt het pittoreske, typisch 18e eeuws plaatsje Zierikzee. In het centrum, maar rustig gelegen vindt u het knusse en gezellige Hotel Zierikzee. December 2004 opende zich het nieuwe hotel in het oude gebouw uit 1780 en streeft naar maximale tevredenheid van de gasten.
Het rustige hotel heeft schone, rookvrije kamers, een interessante bar en eigen parkeerplaats. Geen lift, geen luxe, maar pure gezelligheid voor iedereen! Of u nou alleen komt, met uw gezin, vrienden of familie, wij proberen altijd het perfecte verblijf te verzorgen. Ook zakelijk is ons hotel erg aantrekkelijk. Zo is er bij ons de mogelijkheid tot vroeg ontbijt, gratis parkeren voor de deur en draadloos internet in alle ruimtes.

Om de dorst of de lichte trek te stillen kunt u natuurlijk voor kleine hapjes en snacks terecht in onze gezellige hotelbar.

Op loopafstand vind u een uitgebreid scala aan restaurants, grand cafés en (tapas)bars.
Ook zijn in de nabije omgeving tal van activiteiten voor jong en oud. Denk hierbij aan speelparken, musea, dierenparken, stranden, rondvaarten etc.
Bij de receptie van het hotel zijn fiets- wandel- en skateroutes te verkrijgen. Zelfs voor de kinderen hebben wij speciale speurtochten door het centrum van Zierikzee.

Op deze site vind u meer informatie over onze kamers, de omgeving en de activiteiten in en rondom Zierikzee.

Wij hopen dat u zich, net als ons, snel thuis zult voelen in deze gezellige en sfeervolle locatie midden in het centrum van zierikzee.

De medewerkers van Hotel Zierikzee,

Rene, Maris,
Rinus, Joke en Nathalie

Foto's

Zierikzee Hotel in het kort

Soorten kamers

Eenvoudige kamers
Familiekamers
Tweepersoons
Vierpersoons

Omgeving

In stadscentrum

Faciliteiten in de kamers

WiFi

Faciliteiten in het hotel

Bar
Parkeergelegenheid
WiFi (wireless internet)

Onze locatie

Zierikzee Hotel


Driekoningenlaan 7 4301 HK Zierikzee
0111412323 Klik om te bellen