WeidumerHout


Dekemawei 9 9024 BE Weidum
0582519888 Klik om te bellen

Over WeidumerHout

Hard to find, easy to love. Hotel WeidumerHout is een bijzonder driesterren hotel ondergebracht in een karakteristieke Friese kop-hals-romp boerderij uit 1867 met een zeer rustige ligging. Op slechts 10 km van Leeuwarden.

De twintig smaakvol ingerichte ruime en comfortabele kamers zijn allen ingericht met prachtig design meubilair, Fair-trade linnengoed en hotelcosmetica. Gekozen is voor een sobere, functionele uitstraling met een zeer eigenzinnige en warme kwaliteit. In de boerderij zelf tien hotelkamers en middenin het weiland nog tien 'hotelrooms-with-a-view': cubes middenin het weiland met prachtige vergezichten.

Elke cube biedt onderdak aan slechts één luxe hotelkamer met extreem veel privacy en uitzicht. Een enorme glaswand garandeert het buitengevoel in deze hotelroom-with-a-view. Voor de inrichting is gekozen voor bovengemiddelde kwaliteit, luxe en comfort. Door innovatief materiaal gebruik zijn deze individuele hotelkamers duurzaam in energie en in onderhoud.

Buiten in de boomgaard kunt u genieten van een weids uitzicht met mooie zonsondergangen. Binnen kunt u voor uw ontspanning terecht in de lounge/bar of bibliotheek. Tevens bestaat de mogelijkheid privé gebruik te maken van onze Finse sauna. 

In het sfeervolle restaurant kunt u heerlijk dineren. Bij Restaurant WeidumerHout dineert/luncht u in een historische ambiance met een informele sfeer. Het restaurant is gevestigd in een karakteristieke Friese kop-hals-romp boerderij uit 1867. Op de menukaart zult u merken dat de Friese beleving de hoofdrol speelt. Kwalitatief goede gerechten met streekproducten en een mooie presentatie. Al onze gerechten worden dagvers bereidt en met passie samengesteld.

Foto's

Rooms with a view

WeidumerHout in het kort

Soorten kamers

Bruidssuites
Luxe kamers
Outside-Inn , rooms-with-a-view of Buitenkamers
Suites
Tweepersoons

Omgeving

Zeer landelijk , temidden van de natuur.

Faciliteiten in de kamers

Bad
Haardroger
Minibar
Satelliet/Kabel-Tv
Telefoon
WiFi

Faciliteiten in het hotel

Bar
Fiets- en kanoverhuur
Parkeergelegenheid
Restaurant
Sauna
WiFi (wireless internet)

Onze locatie

WeidumerHout


Dekemawei 9 9024 BE Weidum
0582519888 Klik om te bellen