Van Dijk Hotel


IJsselkade 30 8261 AC Kampen
0383314925 Klik om te bellen

Over Van Dijk Hotel

Ons 3 sterren hotel "Van Dijk" is een monumentaal gebouw gelegen aan het IJsselfront van de eeuwen oude Hanzestad Kampen. De gunstige ligging in het centrum en aan de IJssel is voor vele gasten aantrekkelijk.
Horecagelegenheden, musea, kerken, bioscoop en gezellige winkelstraat, rondvaartboten en historische gebouwen zijn op steenworp afstand. Het NS-station is op loopafstand.

Het hotel heeft een gezellige bar en ontbijtzaal. Het hotel is fiets en wandelvriendelijk en ook bij het rondje IJsselmeer is Hotel van Dijk een typische pleisterplaats geworden. Een bezoek aan de historische stad Kampen is beslist de moeite waard

De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, telefoon, tv en met draadloze internetaansluiting. Ook zijn er voldoende recreatiemogelijkheden in de stad en omgeving zoals water en bos.

Volg de IJssel al slingerend met de fiets. Bij de VVV zijn diverse fiets- en wandelroutes te verkrijgen. Informeer ook eens naar onze speciale weekeinde aanbiedingen vanaf oktober tot april.

Foto's

Van Dijk Hotel in het kort

Soorten kamers

Bruidssuites
Familiekamers
Tweepersoons
Vierpersoons

Omgeving

In stadscentrum

Faciliteiten in de kamers

Haardroger
Telefoon
WiFi

Faciliteiten in het hotel

Bar
WiFi (wireless internet)

Onze locatie

Van Dijk Hotel


IJsselkade 30 8261 AC Kampen
0383314925 Klik om te bellen