Van Dijk Hotel


IJsselkade 30 8261 AC Kampen
0383314925 Klik om te bellen

Over Van Dijk Hotel

PRACHTIG GELEGEN AAN DE IJSSEL

Wil je overnachten aan de IJssel? Dat kan in Kampen bij Hotel van Dijk, een sfeervol hotel gevestigd in een monumentaal pand. Hotel van Dijk is een familiehotel en biedt meerdere soorten kamers: éénpersoonskamers, tweepersoonskamers, driepersoonskamers en ook vierpersoonskamers.

Ons 3 sterren hotel "Van Dijk" is een monumentaal gebouw gelegen aan het IJsselfront van de eeuwen oude Hanzestad Kampen. De gunstige ligging in het centrum en aan de IJssel is voor vele gasten aantrekkelijk.
Horecagelegenheden, musea, kerken, bioscoop en gezellige winkelstraat, rondvaartboten en historische gebouwen zijn op steenworp afstand. Het NS-station is op loopafstand.

Het hotel heeft een gezellige bar en ontbijtzaal. Het hotel is fiets en wandelvriendelijk en ook bij het rondje IJsselmeer is Hotel van Dijk een typische pleisterplaats geworden. Een bezoek aan de historische stad Kampen is beslist de moeite waard

De kamers in ons sfeervolle hotel zijn voorzien van douche, toilet, tv en met gratis WIFI. Ook zijn er voldoende recreatiemogelijkheden in de stad en omgeving zoals water en bos. Volg de IJssel al slingerend met de fiets. Bij de VVV zijn diverse fiets- en wandelroutes te verkrijgen.

Daarnaast beschikt het hotel over een gezellige bar en een speciale fietsenstalling binnen. Bij mooi weer kunt u ook plaatsnemen op ons gezellige terras aan de voorzijde van ons hotel in Kampen. Overnachten bij Hotel van Dijk kan al vanaf

€ 85,-- inclusief ontbijt. Een plek om tot rust te komen!

Van harte welkom bij Hotel van Dijk!

Foto's

Van Dijk Hotel in het kort

Soorten kamers

Bruidssuites
Driepersoonskamers en eenpersoonskamers
Familiekamers
Tweepersoons
Vierpersoons

Omgeving

Aantal kamers uitzicht IJssel
In stadscentrum
Walibi en Dolfinarium ong. 0.30 minuten rijden

Faciliteiten in de kamers

Bar aanwezig in hotel (begane grond)
Haardroger
WiFi

Faciliteiten in het hotel

Bar
Fietsenstalling binnen/Vergaderzaal op aanvraag
WiFi (wireless internet)

Onze locatie

Van Dijk Hotel


IJsselkade 30 8261 AC Kampen
0383314925 Klik om te bellen