U Parkhotel


De Veldmaat 8 7522 NM Enschede
+31 53 433 13 66 Klik om te bellen

Over U Parkhotel

U Parkhotel biedt uitstekende faciliteiten voor uw opleidings- en trainingsactiviteiten, vergaderingen en conferenties. We zijn niet voor niets geclassificeerd met vier hamers op een schaal van één tot vijf. Vier hamers staat voor faciliteiten op 'zakelijk hoog niveau'. U Parkhotel is daarmee een accommodatie die voldoet aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. De entree en zalen zijn zonder hulp toegankelijk voor rolstoelers.

Alle ruimtes zijn voorzien van airconditioning. Bovendien komt daglicht naar binnen. De beschikbare apparatuur zoals beamer, flip-over en whiteboard is in de zaalhuur van de plenaire zaal inbegrepen. Aan bijzondere audiovisuele wensen kunnen we in overleg voldoen. Tevens maakt u zonder meerkosten gebruik van draadloos internet en een vergaderkoffer. Hierin treft u alle basismaterialen aan die u nodig heeft voor uw vergadering of bijeenkomst.

Het u parkhotel ligt op de campus van de Universiteit Twente, tussen Enschede en Hengelo en is goed bereikbaar met openbaar vervoer (trein en bus) en auto.

Foto's

U Parkhotel in het kort

Soorten kamers

Familiekamers
Luxe kamers
Tweepersoons

Omgeving

Bij bos
In stadscentrum

Faciliteiten in de kamers

Airconditioning
Haardroger
Minibar
Radio
Satelliet/Kabel-Tv
Telefoon
WiFi

Faciliteiten in het hotel

Bar
Casino in de buurt
Natuurgebied
Parkeergelegenheid
Restaurant
WiFi (wireless internet)

Onze locatie

U Parkhotel


De Veldmaat 8 7522 NM Enschede
+31 53 433 13 66 Klik om te bellen