Stadsherberg Keurvorst Café Rest Hotel


Marktstraat 14 5371 AD Ravenstein
0486411371 Klik om te bellen

Over Stadsherberg Keurvorst Café Rest Hotel

Hotel Café Restaurant De Keurvorst was in de 16e eeuw een stadsherberg en de pleisterplek voor menig handelaar, reiziger en bewoner van Ravenstein. Tegenwoordig is dit niet anders; toeristen, zakelijke gasten en inwoners van Ravenstein weten hun weg naar De Keurvorst, om diverse redenen, nog altijd te vinden. Dat is ook direct de kracht van De Keurvorst, het is een ontmoetingsplek voor iedereen. Een ideale plek en voor ieder wat wils: voor een heerlijk kopje koffie na een leuke stadswandeling, een wijntje met vrienden op een vrijdagmiddag, meezingen met Hollandse liederen tijdens de liederentafel, een heerlijk en gezellig diner in het restaurant of juist een overnachting op een bijzondere plek in een historisch mooi pand.

Midden in het hart van het historische vestingstadje Ravenstein is Hotel Café Restaurant De Keurvorst gelegen. In de omgeving kunt u genieten van mooie kleine dorpjes, uiterwaarden en het bosgebied Herperduin. Tevens is Ravenstein een ideale uitvalsbasis voor plaatsen als Nijmegen, Oss en ’s-Hertogenbosch. Deze zijn goed bereikbaar door de rechtstreekse treinverbinding vanuit Ravenstein en de nabij gelegen A50. 


Of het nu een heerlijk diner voor twee is, een avondje gezelligheid aan de bar, een comfortabele overnachting of een feest met entertainment; iedereen staat voor u klaar en heet u graag welkom als gast bij De Keurvorst!

Foto's

Stadsherberg de Keurvorst

Stadsherberg Keurvorst Café Rest Hotel in het kort

Soorten kamers

Bruidssuites
Eenpersoons
Tweepersoons

Omgeving

In stadscentrum

Faciliteiten in de kamers

Bad
Haardroger
Satelliet/Kabel-Tv
WiFi

Faciliteiten in het hotel

Bar
Restaurant
WiFi (wireless internet)

Onze locatie

Stadsherberg Keurvorst Café Rest Hotel


Marktstraat 14 5371 AD Ravenstein
0486411371 Klik om te bellen