Schimmelpenninckhuys Hotel/Restaurants


Oosterstraat 53 9711 NR Groningen
0503189502 Klik om te bellen

Over Schimmelpenninckhuys Hotel/Restaurants

Groningen is niet alleen een levendige studentenstad, maar ook een mooie stad om te bezoeken. Je beleeft het beste van deze stad pas echt als je verblijft in het prachtige monumentale gebouw van het hotel in hartje centrum. Kom je bij ons overnachten dan slaap je in een hotel met een rijke historie.

Ons hotel biedt in totaal 60 kamers. Ons Huys is gevestigd in 7 historische panden welke met elkaar verbonden zijn middels een prachtige binnentuin. Door het historische karakter is elke kamer uniek met een eigen bijpassende stijl.

Het hotel bevindt zich midden in het centrum. Op slechts een steenworp afstand en op loopafstand van de iconische Martinitoren, vele andere must-see attracties, winkelstraten en Groningen Centraal Station.

Ook heeft het hotel een Bourgondisch Broodhuys & Chocolaterie. Onze chocolatier en bakker zorgen er elke dag voor dat de geur van versgebakken brood en chocolade u tegemoet komt bij binnenkomst van het hotel. Wist u dat wij ook bonbon workshops organiseren? Een leuke activiteit voor jong en oud!

Schimmelpenninckhuys Hotel/Restaurants in het kort

Soorten kamers

3-persoons
Eenpersoons
Luxe kamers
Suites
Tweepersoons

Omgeving

In stadscentrum

Faciliteiten in de kamers

Haardroger
Minibar
Satelliet/Kabel-Tv
Telefoon
WiFi

Faciliteiten in het hotel

Bar
Restaurant
WiFi (wireless internet)

Onze locatie

Schimmelpenninckhuys Hotel/Restaurants


Oosterstraat 53 9711 NR Groningen
0503189502 Klik om te bellen