Klein Zwitserland Hotel


Grensweg 11 6277 NA Slenaken
0434573291 Klik om te bellen

Prachtig zwembad, sauna's & Beauty La Perla
Landelijk gelegen, met een prachtig uitzicht
Middenin een waar fiets-, golf- en wandeleldorado

Over Klein Zwitserland Hotel

Welkom bij Hotel Klein Zwitserland ****S in het Limburgs heuvellandschap in Slenaken

Rust, ontspanning, gastvrijheid en verwennerij vormen een eenheid in ons hotel! In het gerenommeerde restaurant ervaart u elke dag als een feest. In de 36 luxe zit- en slaapkamers wordt u omringd door sfeervolle warme kleuren en alle comfort. Vanuit het merendeel van de kamers en suites met een eigen terras of balkon geniet u van een prachtig uitzicht over heuvels, landerijen en de Gulpvallei in Slenaken. Een paar dagen in ons bijzondere hotel in Slenaken is op en top vakantie in Limburg.

Heerlijk genieten van ons panorama zwembad, saunalandschap, rustruimtes, beauty salon La Perla en een fitnessruimte met apparatuur van Techno-Gym-Cardio.

Restaurant PUUR

Onze chef weet al uw zintuigen te strelen. Hij zorgt keer op keer voor een verrassend culinair avontuur. Naast de wisselende seizoenskaart met klassieke en hedendaagse gerechten, stelt hij ook heerlijke menu's voor u samen. Onze sommelier helpt u bij de keuze van de lekkerste wijnen als begeleider.

De basis van de gerechten zijn pure ingrediënten die zoveel mogelijk bij onze leveranciers uit de streek worden ingekocht. Zes dagen in de week komt onze vis leverancier naar Slenaken om heerlijke verse vis te leveren. Het keukenteam werkt met veel passie, energie en creativiteit om de lekkerste en mooiste gerechten aan u te presenteren.

Vanuit het hotel vertrekt u gelijk voor een wandeling of fietstocht door het prachtige Heuvellandschap in on ze drielandenregio. In de directe omgeving treft u zes Golfclubs aan. En vergeet vooral niet de mooie stad Maastricht te bezoeken met al zijn culterele schatten.

Graag nodigen wij u uit in Hotel Klein Zwitserland in Slenaken om het natuurlijke genieten zelf te ervaren.

Familie Steinschuld en het Klein Zwitserland team.