Hotel-Congrescentrum de Zeeuwse Stromen


Duinwekken 5 4325 GL Renesse
0111462040 Klik om te bellen

Over Hotel-Congrescentrum de Zeeuwse Stromen

Gelegen aan de prachtige duinen, dichtbij Boswachterij Westerschouwen en op loopafstand van het gezellige centrum van Renesse. Bij de Zeeuwse Stromen raakt u geïnspireerd, kunt u heerlijk ontspannen én bijzonder actief zijn. Wij bieden een gastvrije thuisbasis om Zeeland te ontdekken en intens te beleven.

Hotel- en Congrescentrum de Zeeuwse Stromen is verkozen tot hét beste hotel van Zeeland en bekroond met 4-sterren. Met onze 78 hotelkamers, 26 Duinappartementen, 22 Duinkamers, 9 Duinvilla’s en 8 congreszalen bieden we een zee aan mogelijkheden. Daarnaast hebben we diverse (wellness)faciliteiten zoals een sauna, Turks-Stoombad, fitnessruimte en een binnen- én buitenzwembad.

In het hotel zit onze gezellige bar, een ontmoetingsplek om te starten aan een mooie dag of na te praten over alle Zeeuwse zaligheden die u heeft ontdekt. In ons restaurant kunt u iedere dag genieten van de meeste verse en streekgebonden producten verwerkt in gerechten waar we trots op zijn. U kunt hier terecht voor ontbijt, lunch, hapjes voor bij de borrel en voor het diner. Onze menukaart: de groenten, het vlees en de vis veranderen mee met de jaargetijden. Liever op ons terras of onder de overdekte veranda zitten, ook dan heten wij u van harte welkom!  

Wij willen een thuisgevoel creëren voor al onze gasten, voor enkele is dit onmogelijk zonder hun trouwe viervoeter. Ons hond vriendelijk hotel is gelegen in de ideale omgeving om er lekker op uit te gaan met uw hond en de omliggende natuur te ontdekken. 

Foto's

Hotel-Congrescentrum de Zeeuwse Stromen in het kort

Soorten kamers

6-persoons
Eenpersoons
Luxe kamers
Suites
Tweepersoons
Vierpersoons

Omgeving

Aan zee

Faciliteiten in de kamers

Haardroger
Huisdieren toegestaan
Radio
Satelliet/Kabel-Tv
Telefoon
WiFi

Faciliteiten in het hotel

Bar
Fitness
Parkeergelegenheid
Restaurant
Sauna
Solarium
WiFi (wireless internet)
Zwembad

Onze locatie

Hotel-Congrescentrum de Zeeuwse Stromen


Duinwekken 5 4325 GL Renesse
0111462040 Klik om te bellen