Hotel B&B Seahorse


Boulevard 14 2225 AA Katwijk
0714015921 Klik om te bellen

Over Hotel B&B Seahorse

Seahorse is een klein gezellig hotel met 2 tweepersoonskamers, 2 eenpersoonskamers en 2-persoons zomerhuis. Kamers aan de voorkant hebben een balkon en prachtig uitzicht op zee. Ontbijten met zeezicht.  Ideaal gelegen voor een stedentrip naar Leiden, Den Haag en Amsterdam.

Bed and Breakfast Seahorse ligt direct aan de Boulevard van Katwijk met uitzicht op zee, strand en duinen. Hier vandaan kunt u lange strandwandelingen maken, genieten van de frisse lucht, 's morgens in alle rust over strand joggen of in de zomer een hele dag aan het strand doorbrengen en ter afsluiting op een van de vele strandterrassen genieten van een lekker diner.

Seahorse ligt aan de rustige, brede strandpromenade van Katwijk aan zee. De afstand tot het winkelcentrum is ongeveer 300 meter en u kunt hier naar hartenlust shoppen in een van de talrijke leuke winkels, verder is er een grote verscheidenheid aan restaurants. U kunt een harinkje happen of een portie kibbeling bestellen bij de viskiosk, aan het voormalig havengebied een pannenkoek eten of een uitgebreid menu uitzoeken in een restaurant.

Bed en Breakfast Seahorse is het hele jaar geopend. We begroeten u ook graag in de herfst (jasje mee) en in de winter (handschoenen aan) voor een ontspannen vakantie aan de Noordzee.

Foto's

Hotel B&B Seahorse in het kort

Soorten kamers

1 appartement
Eenpersoons
Tweepersoons

Omgeving

Aan zee

Faciliteiten in de kamers

Satelliet/Kabel-Tv
WiFi

Faciliteiten in het hotel

Natuurgebied
WiFi (wireless internet)

Onze locatie

Hotel B&B Seahorse


Boulevard 14 2225 AA Katwijk
0714015921 Klik om te bellen