Hampshire-ArcHotelZeeland


Vroonweg 33-35 4325 DA Renesse
0111462510 Klik om te bellen

Over Hampshire-ArcHotelZeeland

Hampshire-ArcHotelZeeland is een 3 sterrenhotel met 48 kamers. De ligging en accommodatie van het hotel hebben zowel de toerist als de zakelijke gast veel te bieden.

Het hotel is rustig gelegen, grenzend aan het natuurgebied "De Kop van Schouwen" op ongeveer 15 minuten lopen van het Noordzee-strand en op een steenworp van het bruisende centrum van de badplaats Renesse. Strand, duinen, vroongronden, bossen en de voor Zeeland kenmerkende waterrijke natuurgebieden zijn in de omgeving ruim aanwezig. Niet alleen wandelen en fietsen, maar vele actieve (water-)sporten als paardrijden, surfen, duiken, zeilen, tennissen en golfen kunnen in de buurt beoefend worden. Oude dorps- en stadskernen, het agrarische achterland en de imposante Deltawerken completeren het recreatieve aanbod op Schouwen-Duiveland. De hotelkamers zijn confortabel en ingericht met douche en/of bad, toilet, TV en telefoon. Iedere kamer heeft een eigen balkon of terras. Een aantal kamers heeft één of twee extra bedden en is geschikt voor gebruik als familiekamer.

In Brasserie Arc en Bleu vindt u brasserie, bar, lounge en terras van het hotel. Dagelijks wordt hier een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. De wisselende Zeeuws-Mediterrane kaart biedt een ruime keus voor lunch en diner. De keuken houdt de culinaire traditie van restaurants in Hampshire Hotels hoog. Kortom, Brasserie Arc en Bleu is de veelzijdige en aangename ontmoetingsplaats voor gasten en passanten.

Voor congressen, cursussen, vergaderingen, recepties en partijen heeft Hampshire-ArcHotelZeeland een Party&Conference complex met flexibele vergaderzalen met bar en lounge. Deze accommodatie sluit ideaal aan op de andere faciliteiten van het hotel.

Foto's

Hampshire-ArcHotelZeeland in het kort

Soorten kamers

Familiekamers
Suites
Tweepersoons
Vierpersoons

Omgeving

Aan zee

Faciliteiten in de kamers

Huisdieren toegestaan
Radio
Satelliet/Kabel-Tv
Telefoon
WiFi

Faciliteiten in het hotel

Bar
Parkeergelegenheid
Restaurant
WiFi (wireless internet)

Onze locatie

Hampshire-ArcHotelZeeland


Vroonweg 33-35 4325 DA Renesse
0111462510 Klik om te bellen