Bed & Breakfast Le Maroxidien


Lijnbaansgracht 36A 1015 GR Amsterdam

Over Bed & Breakfast Le Maroxidien

Welkom in mijn bed and breakfast Le Maroxidien in hartje Amsterdam!

In een absoluut unieke omgeving, vlakbij het Centraal Station, biedt mijn B&B Le Maroxidien u een onvergetelijk verblijf: niet alleen de locatie en het interieur, maar ook de service zal u betoveren en inspireren. De B&B ligt in de levendige Jordaan, maar aan een rustige gracht. Aan de voorzijde met uitzicht over de Lijnbaansgracht en aan de achterzijde kijkt u over de binnenplaatsen. Op loopafstand vindt u vele restaurants, cafés en koffiebars, een breed scala aan authentieke winkels en het Anne Frank Huis. De mix van 'oude' en 'nieuwe' bewoners maakt de buurt heel bijzonder. Mijn doel is om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

De decoratie van de Marokko-kamer is geïnspireerd door Chefchaouen, een klein stadje in het noorden van Marokko, ook de blauwe parel of blauwe stad van Marokkko genoemd.

De kamer bevindt zich op de 2e verdieping aan de achterzijde van het huis, met zicht op de binnenplaats en beschikt over een privé-badkamer. In de ochtend zal ik u een goddelijk, voornamelijk biologisch ontbijt serveren.

Foto's

Kamer Marokko

Bed & Breakfast Le Maroxidien in het kort

Soorten kamers

Luxe kamers
Tweepersoons

Omgeving

In stadscentrum

Faciliteiten in de kamers

Bad
Haardroger
Koffie/thee faciliteiten
WiFi

Onze locatie

Bed & Breakfast Le Maroxidien


Lijnbaansgracht 36A 1015 GR Amsterdam