b&b en appartement Rezonans


Oude Borculoseweg 12 7231 PR Warnsveld

Over b&b en appartement Rezonans

Rezonans is een plaats van ruimte, ontspanning, rust, natuur en inspiratie. Een bezinningscentrum op een prachtige plek met uitzicht over de weilanden en de bossen. Al 140 jaar staat de boerderij Rezonans in het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap bij Zutphen en het 'Grote Veld 'Rezonans is zowel een holistisch spiritueel welzijnscentrum, bed & breakfast, vakantieboerderij, vakantieverblijf, groepsaccommodatie, inspirerende vergaderlocatie en minicamping. In de natuurlijke sfeer van Rezonans heb je de gelegenheid om even te ontsnappen aan het jachtige leven van alledag. Tijd maken voor jezelf.

Accommodatie
Voor je overnachting kan je kiezen uit een van de sfeervol ingerichte kamers in de boerderij of voor het volledig en luxe ingerichte houten appartement / vakantiehuis. Je verblijf kan op basis van zelfverzorging of volledig verzorgd. Tevens is een een kleine camping aanwezig waar je je tent of caravan kunt plaatsen. Ook staat er een caravan die je kan huren. Op het terrein bevindt zich een parkeerterrein waar je gratis kunt parkeren.

Activiteiten
Bij Rezonans heb je tijd om een creatieve activiteit te ondernemen. Tijd om dingen weer even op een rijtje te zetten. Tijd om te kunnen mediteren in de stiltetuin. Tijd om te lezen, hetzij je eigen boek of een boek uit onze rijk gevulde spirituele boekenkast. Tijd om je te laten behandelen met 1 van de speciale natuur- en alternatieve geneeswijzen. Tijd om mee te doen aan 1 van de bijzondere workshops. Tijd om lekker creatief bezig te zijn.

Missie
De missie van Rezonans is om zowel individuen als groepen de gelegenheid te bieden zich op velerlei wijzen met bezinning en verdieping bezig te houden.

Omgeving
In de nabije omgeving zijn vele bezienswaardigheden, attracties en andere soorten van vermaak. Als voorbeeld het hanzestadje Zutphen, een wandeling langs de Oude IJssel, musea en meer. Vanaf de boerderij kan je heerlijke wandel- of fietstochten maken door natuurgebied 't Grote Veld in de prachtige Achterhoek van Gelderland. Voor de gasten liggen routekaarten klaar. Fietsen kan je via Rezonans huren.

Speciaal
En heb je speciale wensen? Rezonans verzorgd ook arrangementen en workshops op maat.

www.rezonans.nl

Foto's

b&b en appartement Rezonans in het kort

Soorten kamers

Eenvoudige kamers
Familiekamers
Tweepersoons
Vierpersoons
Vrijstaand appartement

Omgeving

Bij bos

Faciliteiten in de kamers

In het appartement een keuken en badkamer
Satelliet/Kabel-Tv
WiFi

Faciliteiten in het hotel

Parkeergelegenheid
Restaurant
WiFi (wireless internet)

Onze locatie

b&b en appartement Rezonans


Oude Borculoseweg 12 7231 PR Warnsveld